Sportyfied laver sportstøj med nummer

Er du ny sponsor, og har du ikke prøvet at lave sportstøj med nummer før? Du kan tage det helt roligt. Det er meget nemt hos Sportyfied, som hjælper dig igennem processen. Du kan vælge sportstøj til mange sportsgrene og i forskellige farver og mønstre. Tøjet er af polyester og i god kvalitet fra kendte mærker. Vær opmærksom på, at der er 2-3 ugers leveringstid. Bestil sportstøj med nummer nu, så det er klar til den nye sæson.

Få perfekt sportstøj med nummer hos Sportyfied

Hvilket hold er du sponsor for? Skal du købe sportstøj med nummer til et fodbold-, håndbold eller basketballhold? Tag først en snak med træneren om, hvordan klubbens farver er. I skal også sammen planlægge designet. Skal trøjen være ensfarvet, ternet eller stribet? Og skal shortsene være i samme farve som trøjen eller i en kontrastfarve? Husk også strømperne, som mange vælger i samme farve som trøjen. Det er en service for forældrene, hvis strømperne er med, så de ikke skal ud at skaffe dem.

Det anbefales at få fat på tøjet lidt stort i forhold til spilleren, så det nye sportstøj med nummer kan bruges i et par sæsoner. For at gøre det behageligt og tørt for spilleren, er tøjet af polyester, så det ikke suger så meget sved. Du kan blandt andet vælge mærkerne Adidas, Hummel, Joma og Select. Uanset om dit hold dyrker fodbold, håndbold eller basketball, er der det rette kvalitetssportstøj med nummer til dem.

Hvordan bestiller jeg sportstøj med nummer?

Først skal du være enig med klubben om, hvordan tøjet skal se ud, for du kan få sportstøj med nummer i mange farver og stilarter. Så skaffer du spillernes navne, numre og størrelser samt et billede af klubbens logo. Du skal have dit eget firmanavn og logo som et billede, og så går du ind på Sportyfieds hjemmeside.

I designmodulet vælger du sportsgren, så finder du det holdsæt i det brand, du er blevet enig med klubben om. Derefter trykker du “start dit design” og skriver navne, numre, klublogo og dit eget firmanavn. Du tilføjer tryk, klikker på navn, nummer, klublogo og sponsor. Du har mulighed for at vælge spillerens position på banen. Under “Club logo” uploader du klubbens logo, og dit eget logo uploader du ved “Sponsor logo”. Så nemt skaber du sportstøj med nummer, som giver din virksomhed synlighed på banen.

Så snart du har lavet alle forberedelserne, bestiller du strømper og det nye, lidt store sportstøj med nummer. Gør det i dag på Sportyfieds hjemmeside. Der er 2 til 3 ugers leveringstid på tøjet, og husk at underrette pressen, så du kan få dit firma i avisen, når sportstøjet skal overrækkes spillerne i det nye år.