Prioriter dig selv

Kalder alle kvinder! Det er de færreste kvinder, som går igennem livet uden at have gener fra underlivet. Det er helt normalt at have brug for hjælp til muskulaturen i dit bækken og dit underliv, hvad enten dine gener der fra skyldes en graviditet, eller eller noget helt tredje. I rigtig mange tilfælde kan du afhjælpe dine gener fra underlivet med fysioterapi fra en gynobs fysioterapeut, som er specialist på området. Du kan læse med her og blive inspireret til, hvordan du kan få hjælp.

Gener fra underlivet

Hvis du har oplevet at have problemer med at holde på vandet, så ved du, at du lige pludselig kan have brug for et toilet i en fart. På samme måde kan det være socialt hæmmende, hvis du har svært ved at holde på luften i maven og ikke føler dig tilpas, når du omgiver dig med andre. Her kan det være godt med gynobs træning. Med målrettede øvelser, teknikker og information, kan du træne dig selv og din krop og uddanne dig i at forstå dine krops signaler, så du undgår generne fra underlivet på sigt. Rigtig meget kan nemlig klares med træning og gynobs-øvelser.

En kyndig vejledning

Ved at tage kontakt til en fysioterapeut med speciale i netop gynobs, sikrer du dig at du får kvalificeret hjælp til de problematikker, som du måtte opleve. Det kan også ske, at du er i tvivl om, hvorvidt det kan afhjælpes hos en fysioterapeut. Det er der kun én måde at finde ud af på, og det er at ringe og sige hej og forklare, hvad du oplever. I langt de fleste tilfælde vil de nemlig have et godt bud på, hvad du skal gøre derfra. Så tag allerede i dag kontakt til din lokale gynobs fysioterapeut og få klarlagt dine problematikker og muligheder for at få dem afhjulpet med øvelser og vejledning.