K c pedersen har hjælpemidler til hjemmet

Mangler du måder at gøre din hverdag lettere på? Find hjælpemidler til hjemmet online hos K. C. Pedersen. K. C. Pedersen forhandler alle former for praktiske hjælpemidler til dig, der leder efter en mere behagelig hverdag. Læs mere om hele det store udvalg herunder, eller find de mange specifikke produkter på www.kcpedersen.dk.

Vælg nyttige hjælpemidler til hjemmet hos K. C. Pedersen

Udvalget af hjælpemidler til hjemmet online er til dig, der mangler netop de små ting, som gør hverdagen bare den smule bedre. Det er for eksempel dig, der døjer med hofte- eller knæproblemer. Dig, der har dårlig ryg. Eller dig, der har nedsat kraft i hænderne. Produkter som sengeklodser, skridsikre fodskamler, skriveredskaber og puder er alle eksempler på hjælpemidler til hjemmet, der kan lette hverdagen, når den er præget af ubehag. Udvalget omfatter yderligere produkter såsom bilpuder og praktiske hjælpemidler til hjemmet i form af en gribetang eller en fjedersaks. I mange tilfælde er det muligt at få hjælpemidler til hjemmet bevilget af kommunen, hvis det vurderes at være relevant for netop dig og din situation. Det kræver bare, at du går til lægen og får ham eller hende til at vurdere, at du har et behov, hvorefter du skriver en ansøgning om kropsbårne hjælpemidler til din den pågældende kommune.

Et produkt som sengeklodser, er til borgere, der døjer med hofte- eller knæproblemer og dårlig ryg. I disse tilfælde går en sengeklods ind og letter ind- og udstigning af seng eller sofa. En skridsikker fodskammel hjælper ligeledes med at komme ind eller ud af sengen, samt giver en bedre siddestilling ved stol. Puder er behagelige at hvile en hævet eller på anden vis smerteramt arm på. Disse kan dog også bruges til at opnå en anden og mere behagelig siddestilling for lænd og ryg. Skriveredskaber er en del af udvalget af hjælpemidler til hjemmet, som hjælper både børn og voksne. Har du for eksempel nedsat kraft i hænderne, kan et sådant produkt hjælpe dig til, at du får et bedre greb om dine skriveredskaber. Mangler du derfor hjælpemidler til hjemmet online, er K. C. Pedersen et godt sted at starte. Her finder du ligeledes en lang række træningsredskaber, kompressionsbeklædning, skinner og lignende, der yderligere hjælper dig med at få det meste ud af din hverdag. Læs mere om det store sortiment på www.kcpedersen.dk — Webshoppen, hvor du altid får fri fragt på bestillinger over 500 kr., 1-2 dages levering og 30 dages fuld returret.