Grønt er det nye sort så anskaf en frugtordning

Grøntsager er simpelthen fremtiden og der er ingen grund til, at det ikke skal være let og billigt og sundt at spise mange flere grøntsager og meget mere frugt end vi gør i dag. Der er heldigvis løsninger at hente og nemme måder til at få alle dine yndlingsnuancer af grøn direkte hjem i køkkenet eller direkte ud til virksomheden.

Sundt og godt

Frugt og grøntsager kan være løsningen på rigtig mange af de kostudfordringer vi går rundt med til daglig. Der skal mere grønt på bordet, og det er ikke nogen hemmelighed. Det kan heldigvis gøres nemt og enkelt med et frugt abonnement, som simpelthen sender kaskader af farver og grønt lige til hoveddøren. Det kan være overvældende at skulle vandre frem og tilbage i grøntafdelingen i de fysiske butikker, og er man til den utålmodige type når det gælder den slags, så er online handel og grøntsagsindkøb over nettet måske løsningen over dem alle.

Gå altid efter økologisk, hvis du ønsker, at kvaliteten skal være i orden og processen fra jord til råvare god for jorden.

Gør det lækkert for firmaet

Med nye, friske forsyninger af frugt og grønt, pryder man virksomheden med et friskt og lækkert pust. De daglige snacks af frugt og nødder kan være med til at kvikke op på arbejdspladsen, og kan indbyde som noget ekstra lækkert til møder eller pauser på en frisk og sund måde. Får man forsyningerne leveret, så slipper man for at sende nogen i byen med kort og mange stofposer, og så kan dagens snacks ellers bare køres direkte ind i skrutten på de trængende. Det er sunde og kvalitetsrige alternativer til kagen, som sommetider ryger ned med mindre god samvittighed, men med en hungrende sød tand. Står frugten i stedet fremme, så er der stadig mulighed for, at den søde trang slukkes med en samvittighedsfuld og sund snack.