Hvornår føler du dig mest sund

Sundhed er et begreb med mange grene stikkende ud fra sig. Man kan både tale om sundhed i en lægefaglig kontekst og som en følelse, der opstår i os selv. Mentalt velvære, motion, mad og miljø kan alle diskuteres i en sundhedsmæssig kontekst.

At være sund handler bl.a. om at gøre noget godt for os selv. Det kan være i form af bevægelse, selvkærlighed eller mad. Men hvornår føler du sund?

Hvordan lever du sundt?

At sige at sundhed er en direkte modsætning til usundhed virker en smule sort-hvidt. Der er intet, der er så lige til. I stedet handler det nok mere om at være opmærksom på, hvor mange måder, man kan være sund på, og ikke om hvornår man nu gør noget usundt.

Hvis du gerne vil værne om din krop, er kosttilskud en måde at tilføre kroppen de nødvendige vitaminer. Det må aldrig være en maderstatning, men puori kosttilskud kan hjælpe med at tilføje gode vitaminer til kroppen. Der findes et stort udvalg af puori kosttilskud på nettet, så du kan shoppe igennem de tilskud, de går og mangler.

Tilskud der passer dig

Vil du gerne komme dine rynker i forvejen? Så er det nok kollagentilskud, du skal lede efter. Kan blodprøver afsløre, at du mangler Omega 3? Så findes der også omega 3-kosttilskud. Puori kan tilbyde forskellige typer af kosttilskud, og det brede udvalg af tilskud, der er at finde på nettet, gør det nemt for dig at finde tilskud, der passer til dine behov.

Dyrker du motion for din sundhed, kan det også være, at du har overvejet proteinpulver. Lige som du bør undersøge kosttilskud inden du benytter dem, bør du gøre det samme med proteinpulver, så du er sikker på, at du kun putter ting i din krop, den har godt af.