Sadan kan du gore du motivere din træning

Det kan sommetider være svært at forblive ligeså motiveret for at gå ned i træningscenteret. Den følelse kender vi nok alle sammen, og nogle gange føles det virkelig som om, at vi trækker os selv derned – virkelig langsomt og virkelig hårdt. Det er helt normalt, at vi nogle gange mister lysten lidt, men det der er afgørende, når det sker, er at vi kommer tilbage igen. En pause er okay, men ønsker du livsændringer i forhold til din motion, så er du nødt til at finde en motivation for at komme tilbage igen. Der kan være mange grunde til, at vi mister motivationen, men vi prøver at komme med et par gode råd for at holde den her.

Overvej linser til din træning

Sommetider kan vi være tilbøjelige til at miste motivationen for ting, som vi bare synes virker mere uoverskuelige for os. Det kan f.eks. virke lidt hårdere at tage til træning med briller, fordi de kan sidde dårligt, og så kan de bare være ubehagelige at have på ansigtet, mens du har det varmt. Eller også hopper de frem og tilbage. Her kan du overveje linser. Du lærer nemt teknikken i at få linserne på og ud igen, og så bemærker du egentlig slet ikke, at du har et dårligere syn eller at det er besværligt til din træning.

Saml nogle veninder

En anden måde at holde dig selv i gang, er at tage et par veninder med under armen og aftale et par ture ned i fitness sammen. Det er langt sværere at bakke ud, hvis du har lavet en aftale med andre, og så kan de også holde dig oppe på den, hvis du lige får lyst til at hoppe ud af aftalen igen. Vi kan selvfølgelig alle have sådan nogle dage, men det er godt at holde sig motiveret.