På udkig efter lysterapi lamper eller søvnbriller så besøg dansk lysterapi

Flere har nok hørt ordet “lysterapi”, men det er de færreste, som helt præcist ved, hvad det gør ved ens krop og hjerne. Det har de imidlertid specialiseret sig i hos Dansk Lysterapi, der fører en række produkter, der spænder lige fra lysterapi lamper til søvnbriller. Du kan se hele produktudvalget på deres hjemmeside, hvor du også kan læse mere om hvert enkelt produkt og deres anvendelse.

Stort udvalg af lysterapi lamper til vintermånederne

Som sagt er det nok de færreste, der helt præcist ved, hvad lysterapi gør for kroppen. For nogle kan det lyde skadeligt, men det er det faktisk ikke! For med en lysterapi lampe kan du højne dit humør, højne dit energiniveau og komme til at føle dig mere frisk. Oftest bliver en lysterapi lampe brugt, når de kolde vintermåneder nærmer sig, og lyset forsvinder mere og mere. De er nemlig designet med henblik på blandt andet at forsøge at afhjælpe den tristhed, som nogen oplever i den mørke tid. Besøger du www.dansklysterapi.dk, kan du læse meget mere om den forskning, der findes på området, og der er derfor flere gode årsager til at lægge vejen forbi deres hjemmeside. Der kan du også læse meget mere om, hvorfor det kan være en fordel at anskaffe sig en lysterapi lampe, når vintermånederne nærmer sig. Hvis du vil have det maksimale ud af din lysterapi lampe, anbefales det, at du allerede begynder at bruge den fra morgenstunden. Dog er det ikke nok kun at tænde og bruge den i 5 minutter. Du bør som minimum bruge din lysterapi lampe i 30 minutter og helst gerne i 45 minutter.

Søvnbriller er til dig, som lider af søvnbesvær

Søvnbesvær kommer til udtryk på mange forskellige måder, og der kan være mange forskellige grunde til, at man lider af det. Ønsker du at gøre dit for at afhjælpe problemet, kan du tage et kig på et par søvnbriller fra Dansk Lysterapi, som kan bruges af både børn og voksne med søvnbesvær. Søvnbriller kan også bruges af dig, som ønsker at få en optimal nattesøvn for at kunne opnå bedre sportspræstationer eller på anden vis restituere. Helt nøjagtigt så er brillerne med til at fjerne det blå lys fra f.eks. tablets, TV-skærme, telefoner og lignende, som er med til at holde os vågne. Det er på den måde, at et par søvnbriller kan hjælpe. Du kan med fordel starte med at bruge brillerne en time før, du skal i seng. Vil du have den mest optimale udnyttelse af et par søvnbriller, så bør du bruge dem to timer før sengetid. Brillerne fungerer på den måde som et glimrende alternativ, hvis du ikke har mulighed for eller ikke har lyst til at undgå skærme den sidste tid, inden du skal sove.