Roskilde barbells har hex dumbbells

Mange kender det nok. Det er hårdt at få sig selv op i fitnesscenteret, men når først man har været der, er det en skøn følelse. Dog er det bare ikke alle, som har tiden til at få det til at passe ind i hverdagen. Der kan være arbejde, unger som skal hentes, aftensmad som skal laves, osv. For de personer kan det være en fordel med eget træningsudstyr – såsom med et par Hex dumbbells eller en 20 kg vægtstang fra Roskilde Barbells.

Hex dumbbells fra Roskilde Barbells er af høj kvalitet

Hex dumbbells fungerer ligesom helt almindelige håndvægte. Du kan bruge dem til at træne de samme øvelser, og de fås i forskellige vægtklasser – fra 2 kg til 50 kg. Dermed er der Hex dumbbells for både kvinder og mænd i alle aldre og til ethvert ønske. Se mere på www.roskildebarbells.dk.

Fordelene ved at bruge Hex dumbbells derhjemme er mange. Først og fremmest fylder Hex dumbbells ikke meget, og de er nemme at tage frem til en hurtig træningssession i en travl hverdag. Skulle det blive for let med dine nuværende håndvægtes vægt, kan du altid øge modstanden med tungere vægte.

Der er dog også en anden grundlæggende fordel ved Hex dumbbells. For Hex dumbbells er ikke ligesom normale håndvægte, der kun består af jern. Hex dumbbells består nemlig også af et kraftigt lag gummi ude i siderne. Disse kraftige gummistykker er med til at formindske hårde slag og skader, hvis du taber en Hex dumbbell på din fod eller ankel.

En 20 kg vægtstang kan bruges til hjemmetræning

Når folk laver deres eget “home gym” derhjemme, ønsker mange også at få fingrene i en vægtstang. En 20 kg vægtstang er blandt de mest eftertragtede. Denne vægtstang kan man bruge i sin hjemmetræning til at træne bryst og arme, og dermed kan man få en flot, markeret overkrop. Dog kan en 20 kg vægtstang også bruges til crossfit. Se mere på www.roskildebarbells.dk.

Med en 20 kg vægtstang kan du også lave andre øvelser end bænkpres. Du kan også bruge vægtstangen til walking lunges, dødløft, squat, bent-over row, hip thrust og military press. Dermed kan du få trænet andre dele af kroppen end blot bryst og overarme, når du har en 20 kg vægtstang. Du kan nemlig træne alt lige fra baglårene til ryggen.

Til trods for at en 20 kg vægtstang er lang, så er den alligevel ikke svær at have til at stå ude i et skur, nede i kælderen, ude i garagen, eller et fjerde sted. Samtidig er det en god måde at få presset træningssessioner ind i en travl hverdag, hvor du hurtigt kan gå ud at tage nogle træningsøvelser.