Alt du bor vide om kropsterapi

Kropsterapi er en behandlingsform, der tager udgangspunkt i kroppens energisystemer. Behandlingen kan være med til at løsne op for spændinger og blokeringer og således give bedre velvære og balance.

Hvad er kropsterapi?

Kropsterapi er en behandlingsform, der tager udgangspunkt i kroppens energisystemer. Behandlingen kan være med til at løsne op for spændinger og blokeringer og således give bedre velvære og balance.
Kropsterapi behandlingen vil ofte kombinere flere forskellige behandlingsformer, såsom akupunktur, zoneterapi, kranio-sakral terapi, massage og kostvejledning.

Hvem kan have gavn af kropsterapi?

Kropsterapi kan være en behandling for alle, uanset alder og køn. Behandlingen kan have en positiv effekt på både fysiske og psykiske problemer.
Kropsterapi behandlingen kan være en god behandling, hvis du f.eks. lider af stress, hovedpine, søvnproblemer, fordøjelsesproblemer eller har muskel- og ledsmerter.

Hvordan foregår en kropsterapi behandling?

En kropsterapi behandling vil typisk vare 1-1,5 time. Behandlingen vil starte med en kort samtale, hvor der bliver stillet spørgsmål til dine symptomer og din livsstil.
Derefter vil der blive gennemført en undersøgelse af din krop, og der vil blive lagt en behandlingsplan. Behandlingen kan f.eks. bestå i akupunktur, zoneterapi, kranio-sakral terapi, massage eller kostvejledning.
Efter behandlingen vil der blive snakket kort om de eventuelle forbedringer, der er sket, og der vil blive givet råd til, hvordan du kan fortsætte behandlingen derhjemme.

Hvad skal du vælge

Hvis du leder efter den rigtige behandler, så kan du med fordel tjekke Bodyallmind.com.
Her finder du en liste over alle behandlere inden for kropsterapi tilknyttet Bodyallmind.
Du kan søge efter en behandler i din by, eller du kan søge efter en behandler, der passer til dine behov.
Dertil kan du også læse anmeldelser fra andre kunder, og på den måde få en idé om, hvordan behandleren er.
Når du skal vælge en behandler, så kan det være en god idé at søge rådgivning fra en læge.