Find din sous vide maskine hos sousvide dk

Tilbringer du mange timer i køkkenet, og er madlavning en passion for dig? Så har Sousvide.dk produkterne til dig. Du kan få en sous vide-maskine, som du kan bruge til at tilberede dit kød eller pochere dit æg til perfektion. Alternativt kan du få en trykkoger, som kan bruges til risretter, gryderetter og lignende. Se udvalget på www.sousvide.dk, og læs mere herunder.

En sous vide-maskine fra Sousvide.dk giver perfekt kød

Elsker du, når dit kød eller fisk er tilberedt til perfektion og er perfekt mørt, så bør du overveje en sous vide-maskine. Tilbereder man med sous vide, kan man med meget stor præcision styre, hvor meget varme og tid kødet skal have. På stegepanden kan bøffen hurtigt få for meget varme, og det kan være en udfordring at få stegt den ensartet. Bruger man en sous vide-maskine, er der konsekvent tilførsel af varme på kødet, og der er cirkulation. I en sous vide-maskine tilberedes kødet i sine egne safter, hvorfor den bevarer mange af dem, når den er færdigtilberedt. Samtidig er der den fordel ved en sous-vide maskine, at man kan lade den passe sig selv, mens man har frie hænder til at lave noget andet. Findes der noget mere oplagt sted at anskaffe sig en sous vide-maskine end hos Sousvide.dk? De har et imponerende udvalg af sous vide-maskiner, vandbade/vandovne og sous vide-stave. Man kan med fordel klikke ind på www.sousvide.dk og læse mere om deres produkter for at finde den helt rigtige sous vide-maskine.

En trykkoger er effektiv og bevarer næringsstoffer

Med en trykkoger skal du ikke gøre meget andet end at tilføje maden og din foretrukne væske (det kunne være vand eller fond). Når trykkogeren er sat i gang, opvarmes væsken. Rent kemisk er det væskens molekuler, der fyldes af energi og støder mod hinanden og den indvendige væg i trykkogeren. Trykket forøger kogepunktet for vandet, hvilket betyder at maden tilberedes hurtigere end normalt, dog uden at brænde på. Derudover fastholdes flere af næringsstofferne i maden. Ligesom næringsstofferne bevares også smagen, når man bruger en trykkoger. Der er mange muligheder for madlavning – du kan lave alt fra en simpel omgang kogte ris til en ’one pot’-ret med alt godt fra køkkenet. På www.sousvide.dk kan du se deres store udvalg af trykkogere. Du kan vælge mellem trykkogere med forskellige kapaciteter. Skal du lave sammenkogte retter til middagsselskabet, kan en trykkoger med eksempelvis 15 liter anbefales. Klik eventuelt ind på det produkt, der tiltaler dig, og lær mere om, hvilke egenskaber det har.