Stegepander findes i mange forskellige former og størrelser

Stegepander findes i mange forskellige former og størrelser, som hver især er designet til et bestemt formål. Den mest almindelige type stegepande er den almindelige stegepande, som er perfekt til daglig brug. Den har lave sider, der gør det nemt at vende maden og sikrer et jævnt resultat. En anden populær type stegepande er sauterpanden, som har højere kanter. Det gør den ideel til lynstegning og simreretter. Når du vælger en stegepande, skal du overveje, hvad du oftest vil bruge den til. Dette vil hjælpe dig med at vælge den rigtige størrelse og form til dine behov. stegepande som kan købes online her.

Belagte stegepander har en utrolig frigørelseskapacitet

Belagte stegepander har en utrolig frigørelseskapacitet. De vejer generelt lidt og er lette at håndtere. Belægningen vil dog naturligt slides af efter et stykke tid, uanset hvor godt du behandler panden – sørg for, at du ikke bruger metalredskaber osv. Så vær klar til at udskifte panden efter et par år. En keramisk belægning er næsten det samme som en nonstick-belægning, men kan også bruges ved høje temperaturer uden at beskadige belægningen! Det gør den ideel til dem, der ønsker en god stegeskorpe på deres mad uden at skulle bekymre sig om, at belægningen går af.

Aluminium er ideelt til stegepander og gryder

Aluminium er en god varmefordeler, hvilket gør det ideelt til stegepander og gryder. Aluminium reagerer hurtigt på temperaturændringer, hvilket gør det ideelt til stegning. Materialet kan dog misfarve lyse fødevarer og give dem en bitter smag. Dette kan undgås, hvis du vælger en aluminiumspande med en belægning. Stegepander i aluminium er også ideelle til retter med mælke- og flødesovs, da de forhindrer, at saucen brænder på eller klistrer fast til panden. Hvis du leder efter en stegepande i aluminium, skal du sørge for at vælge en med en god non-stick-belægning. Aluminiumspande fås også med keramisk belægning, som er endnu mere holdbar og nem at rengøre.