Bekymringsfri frokost til det sultne kontor

Frokosten er et vigtigt højdepunkt på arbejdspladsen. Det er her, vi får tid til at samles rundt om frokostbordet og drøfte alt med hinanden. Med en lækker frokostordning kan du gøre det nemt og bekymringsfrit for dine ansatte, så I slipper for et større besvær. Frokost ordningen kan nemlig leveres direkte til døren på alle hverdage. Forkæl dine sultne ansatte med en praktisk fælles frokostordning, der kan tilpasses til jeres individuelle behov.

På arbejdspladsen er det vigtigt at kunne tage sig en god pause. Her får I tid til at sludre og få noget at styrke jer på, så I kan klare jer igennem resten af dagen. Nogle gange kan det dog gå lidt for hurtigt om morgenen, så man ikke kan nå at få medbragt madpakken. Dette slipper du og dine ansatte for at bekymre jer om med en sund og velsmagende frokostordning fra Frokost+. Frokosten bliver bragt hele vejen til døren til kontorer i Aarhus, omegn og det meste af Østjylland.

God smag og lækre råvarer

Frokosten er et af de vigtigste måltider, og det gælder især på arbejdspladsen. En tiltrængt pause kalder også på et sundt og nærende måltid mad. Men hvad er det helt præcist, der gør en frokost så indbydende? Hos Frokost+ kan det koges ned til at handle om de gode råvarer, den gode smag og en god variation. Det er disse tre ting, der er tænkt ind i deres lækre frokostordning, der altid byder på ærlig og nærværende mad. Du kan forvente følgende i din frokostordning:

  • En varm ret med tilbehør
  • Kolde og sunde retter
  • Friske salater
  • Salatbar med toppings
  • Slagterpålæg
  • Hjemmelavede pålægssalater med klassisk tilbehør
  • Hjemmebagt brød

Hos Frokost+ bliver der lyttet til dine ansatte, så alle jeres behov kan tilfredsstilles. Find og bestil frokost catering her.

Frokosten, der ikke behøver et køkken

Det går nogle gange lidt for stærkt om morgenen, til at man kan nå at få smurt en madpakke. I stedet for at bruge dyre domme på at købe noget i nærheden af kontoret, findes der en oplagt løsning på problemet. Med en frokostordning får du dagligt leveret et lækkert og afbalanceret måltid mad, der kan tilpasses til dine ansattes individuelle behov og præferencer. Især hvis jeres kontor ikke er udstyret med et køkken, kan det være praktisk med en leveret frokost, som I fælles kan samles om. Find din frokostordning i dag og forkæl dine ansatte med en næringsrig og bekymringsfri frokost. Frokost+ udbyder frokostordning i Aarhus, omegn og i det meste af Østjylland.